Meer info over foto-RV

Fijn dat je mij gevonden hebt. Mijn naam is Ron Vermeeren, 42 jaar en werk als webontwikkelaar bij ontwerpbureau Zuiderlicht in Maastricht.

In mijn vrije tijd fiets en loop ik graag hard, daarnaast heb ik nog een hobby waar ik veel plezier aan beleef en dat is fotograferen. Om mijn fotografie naar een hoger niveau te tillen ben ik in 2014 een opleiding gestart.

Aan de Syntra Limburg Campus in Hasselt volg ik de drie jarige avondopleiding vakfotograaf. Het eerste jaar het ik inmiddels met een goed resultaat afgerond. Het tweede jaar zal ik mijn vaardigheden op het gebied van sociale- en bedrijfsreportage verder uitbreiden. Daarnaast zal ik nog meer ervaring gaan opdoen van zowel product- en portret fotografie in de studio.

Deze site heb ik opgezet om mijn werk te presenteren. Het zou natuurlijk leuk zijn wanneer dit tot nieuwe opdrachten zou leiden. Wanneer mijn werk jou aanspreekt laat het mij dan weten.

Neem dus even de tijd en kijk wat rond. Op mijn portfolio pagina kun je een selectie aan foto's bekijken die ik in de loop van de tijd gemaakt heb. Wil je meer van mijn werk zien, of wil je een afspraak maken voor een opdracht dat kan. Gebruik hiervoor het formulier op de contactpagina.

Veel plezier.
Ron Vermeeren